PPP: Provocarea 4 – Seniori

Progres personal

Provocare

1.   Fiecare membru din patrula își alege un însemn de merit ( din cele 14 domenii de progres) și creează un plan pentru obținerea lui în condiții de pandemie:

Noiembrie – decembrie: creează planul și primește feedback 

2.  Săptămânal fiecare membru din patrulă, prin rotație, spune un gând al zilei ( patrula stabilește ziua), iar la final debriefing împreuna cu patrula.

3. Păstrează un jurnal personal al emoțiilor, pentru a urmări cum evoluează ele în timp și care sunt triggerele pentru diferitele trăiri.

(Notă: acest jurnal este strict personal, nu trebuie arătat nimănui, și are scopul de a încuraja introspecția. Liderul trebuie verifica doar existența acestui jurnal, nu și conținutul acestuia)

Progres individual și progres patrulă

  1. Impodobirea camerei de Crăciun
    1. Cât de creativ poți fi în camera ta? Fiecare membru a patrulei are timp o săptămână să-și aranjeze camera cat mai creativ ( poți creea ornamente din materiale reciclabile). Ne puteți trimite colaje.
    2. La finalul provocării organizați în patrulă o seară de povești online despre cum sărbătorește fiecare Crăciunul în prezent și cum îl petrecea în copilărie.
  2. Fiecare membru are o săptămână la dispoziție să găsească cele mai ingenioase moduri de întrebuințare a obiectelor nefolositoare. Organizați o întâlnire unde să vă împărtășiți descoperirile.
  3. Timp de 15 zile încercați să faceți cel puțin o faptă bună în fiecare zi. Luați notițe zilnic despre cum v-a făcut să vă simțiți fiecare faptă bună în parte și împărtășiți concluziile cu colegii de patrulă. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *