Lansăm cea de-a doua etapă a concursului de proiecte

PPP Împreună facem bine

Ne-a bucurat foarte tare implicarea echipelor participante în prima etapă a concursului de proiecte PPP Împreună facem bine, implementat cu ajutorul Kaufland România! Numeroase comunități s-au bucurat de ajutorul cercetașilor, iar rezultatele bune au început deja să își facă simțită prezența.

Odată cu venirea toamnei, cu începerea școlii și a anului cercetășesc, lansăm cea de-a doua etapă a concursului, care se desfășoară între 20 septembrie și 20 decembrie, după cum urmează:

  • Faza I: Deadline de aplicare: 29 septembrie, pentru echipele care doresc să implementeze proiecte în decursul lunii octombrie;
  • Faza II: Deadline de aplicare: 20 octombrie, pentru echipele care doresc să implementeze proiecte în lunile noiembrie-decembrie.

Ți-am stârnit interesul? Tot ceea ce ai de făcut este să identifici o nevoie a comunității din care faci parte, să îți formezi o echipă, să propuneți o soluție la problema identificată și să completezi formularul de înscriere până la data de 29 septembrie (pentru faza I), sau 20 octombrie (pentru faza II).

Proiectele vor fi evaluate de o echipă de lideri din diferite Centre Locale, cu experiență în redactarea de conținut pedagogic pentru activități. Dacă ideea ta se află printre cele 52 de proiecte câștigătoare, aceasta poate fi finanțată cu până la 250 EUR.

Urmează instrucțiunile din ghid și formularul de înscriere, care te vor orienta pas cu pas prin toate etapele pentru rezultate cât mai bune.

Împreună facem bine!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *