PPP Împreună facem bine – Prezentarea proiectelor #4 – „RoScout.Ed” – Un podcast Scouttastic!

Cercetașii din cadrul Centrului Local Cabana Scout vin cu o inițiativa de proiect pentru susținerea schimbărilor educaționale  în învățământul românesc.VescoFX Cross Delay Advanced Stereo Delay Plugin VST Crack

În acest scop, aceștia pregătesc un podcast în care vor avea discuții cu invitați implicati afeciv in educatia tinerilor pentru a aduce în prim-plan nevoile elevilor și soluțiile posibile la acestea. Proiectul a fost demarat în cursul lunii decembrie și este postat pe Facebook, pe pagină oficială a Centrului Local.

Școala reprezintă pentru tineri principalul mediu de dezvoltare educațională și socială, de aceea cercetașii consideră că este foarte important că aceasta să evolueze constant pentru a veni în sprijinul noilor generații. Prin intermediul acestui proiect, echipa de implementare a proiectului își propun să atragă atenția asupra neajunsurilor învățământului românesc și să idenifice modul în care tinerii se raportează la ele.

Obiectivul echipei  este acela de a sprijini idei inovatoare, de a le face cunoscute, creând în acest fel o comunitate strânsă de elevi și adulți motivați să susțină schimbări educaționale.

Dacă sunteți de părere că sistemul de învățământ românesc are nevoie de îmbunătățiri vă invităm să urmăriți podcast-ul și să lăsați la final un feedback.

AICI puteți accesa primul episod.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *