PPP Împreună facem bine – Prezentarea proiectelor #4 – „RoScout.Ed” – Un podcast Scouttastic!

Cercetașii din cadrul Centrului Local Cabana Scout vin cu o inițiativa de proiect pentru susținerea schimbărilor educaționale  în învățământul românesc.

În acest scop, aceștia pregătesc un podcast în care vor avea discuții cu invitați implicati afeciv in educatia tinerilor pentru a aduce în prim-plan nevoile elevilor și soluțiile posibile la acestea. Proiectul a fost demarat în cursul lunii decembrie și este postat pe Facebook, pe pagină oficială a Centrului Local.

Școala reprezintă pentru tineri principalul mediu de dezvoltare educațională și socială, de aceea cercetașii consideră că este foarte important că aceasta să evolueze constant pentru a veni în sprijinul noilor generații. Prin intermediul acestui proiect, echipa de implementare a proiectului își propun să atragă atenția asupra neajunsurilor învățământului românesc și să idenifice modul în care tinerii se raportează la ele.

Obiectivul echipei  este acela de a sprijini idei inovatoare, de a le face cunoscute, creând în acest fel o comunitate strânsă de elevi și adulți motivați să susțină schimbări educaționale.

Dacă sunteți de părere că sistemul de învățământ românesc are nevoie de îmbunătățiri vă invităm să urmăriți podcast-ul și să lăsați la final un feedback.

AICI puteți accesa primul episod.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *