Dacă ai avea puterea să faci orice pentru comunitatea din care faci parte, ce ai face?

„Cel mai important lucru este să încerci să pui puțină fericire în viața altora.”

Robert Baden Powell

Iată un exercițiu de imaginație bun: ai puteri speciale. Poți să te folosești de ele doar o singură dată, ca să rezolvi ceva ce te întristează în jurul tău. Ce ai face? Poate că ai repara parcul în care copiii vin adesea să se joace în aer liber? Sau ai planta copăcei acolo unde aceștia au fost tăiați? Sau ai face o campanie în care să promovezi reciclarea? 

Noi nu avem prafuri magice, însă te putem ajuta să îți dobândești singur forțele necesare pentru a aduce fericire în viața ta și a altora. Este momentul să iei atitudine, să învingi indiferența din jurul tău și mai apoi să te bucuri de rezultate. 

Te întrebi cum?

Cu ajutorul Kaufland România, Programul Pandemic pentru Patrule continuă! De data aceasta într-o altă formă, adaptată contextului în care ne aflăm. A sosit vremea să aplici tot ceea ce ai învățat pe parcursul anilor petrecuți la cercetași, și să te implici activ în cadrul programului PPP – Împreună facem bine.

Tot ceea ce trebuie să faci este să identifici o problemă a comunității din care faci parte, să îți formezi o echipă, să propuneți o soluție la problema identificată și să completezi formularul de înscriere până la data de 7 iulie 2021.

Dacă proiectul tău se va afla printre cele 65 de proiecte câștigătoare, sprijinim ideea ta cu până la 250 euro, pentru a o pune în practică!

Urmează instrucțiunile din ghid și formularul de înscriere, care te vor orienta pas cu pas prin toate etapele pentru rezultate cât mai bune.

Cercetași?!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *