PPP 2.0 : Provocarea 1 – Temerari

Cadru simbolic:

În ultima lună a iernii Hangiţa ţine morţiş să ne scoată din toropeală şi ne dă motive să visăm la călătorii. Dar cum pandemia încă ne ţine departe de … Calea Lumii Largi sunteţi provocaţi la o călătorie virtuală în lumea Carnavalului! Şi pentru că prin măşti poţi să dai frâu liber fanteziei şi să te eliberezi de costrângeri vă propunem ca patrula voastră şă-şi organizeze propriul Carnaval pe Zoom sau altă platformă convenabilă.

Cerinţe urmărite de lider:

Carnavalul să aibă o Temă (poate fi cu specific naţional sau internaţional) şi o Invitaţie (concepută cât mai “fanny”) care să fie trimisă altor patrule de temerari din centrul local/alte centre locale

Cerinţe pentru temerari:

  • artistul patrulei va concepe Invitaţia
  • animatorul va întocmi programul  Carnavalului (minim 40 min. pe Zoom) 
  • şeful de patrulă sau liderul  va crea sesiunea Zoom şi o va distribui odată cu Invitaţia
  • temerarii participă mascaţi la carnaval şi este recomandat să cunoască semnificaţia măştii (în general şi în particular)

Dovada trimisă organizatorilor PPP 2.0:

  • Invitaţia Carnavalului
  • Captură de ecran/screenshot cu participaţii, provocarea fiind să aveţi la carnaval participanţi cel puţin de trei ori mai mulţi decât numărul membrilor din patrulă!

2 thoughts on “PPP 2.0 : Provocarea 1 – Temerari”

    1. Salut! Patrulele inscrise in program primesc pe mail formularul de evaluare, impreuna cu provocarea, iar patrulele care nu sunt inscrise in program nu au nevoie de formular de evaluare.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *